Naapurin pillu seksifantasia tarinat

naapurin pillu seksifantasia tarinat

Sitten Jorma olikin jo seisaallaan, riipaisi rouvan paidan kainaloihin ja alkoi näykkiä ja imeä kovia nännejä avaten samalla housujaan. Yritin nostaa hänen paitansa pois, ja kun se onnistui, näin ne tissit ensimmäistä kertaa Ne olivat sellaiset aika pienet, mutta tosi terhakat. Niinpä painoin pillussa kostuneen keskisormen pyllynreiälle ja aloin työntä sitä sinne. Naapurin emäntä ei ollut edes mikän kauhean vanha. Tätä hän joutui usein miehelleenkin tekemän, eikä mies sitten paljon muusta enä välittänytkän jättäen yhä useammin naisen ilman. Mies kuulemma teki keikkahommia ulkomaille. Housut lähtivät ja pikkarit samalla Voi helvetti, että joku voi olla seksikäs! Kysyin emännältä ja hän kyllä sanoi olevansa OK Jessus, että se oli ollut kyllä mahtavaa! Lämmintä pukkaa, Jorma sanoi tuolle uhkealle naiselle pihalla, kun taas joutui remonttihommiin kyseisen talon pannuhuoneeseen. Sitten hän tarttui kivikovaan penikseensä ja painoi sen kostealle pillulle.

Voksen sex stedet gratis tampere

Ilmeisen hyvän kasvatuksen saanut nainen. Kun hän pisti oven lukkoon ja käntyi lihaksistonsa kanssa minuun päin, menin ihan sekasin Siinä sitten polvillani maistelin hänen namukeppiän, joka oli kyllä melko komea. Hyvin säilynyt hän oli ja muutenkin mukava Kertoi aina kaikkia vitsejä ja iski silmä joskus ohi mennessän. Pallit hakkasivat haaroihini ja aloin olla taas lähellä huippua. Hän oli muistaakseni melkein kahdeksantoista eli lähes aikamies. Pian rouva haukkoi henkeän tuntiessaan miehen huulet kaulallaan ja korvallaan, sekä kovan kalun reisiensä välissä. Pojan käsi poistui housuistani ja ajattelin tämän loppuvan tähän, mutta poika kuiskasikin korvaani. Vähän arkaillen sitten suutelin häntä ja hän maistui niin kiimaiselle! Mietin, että miten minä sen oikein sanoisin, ettei hän nyt sitten pitäisi minua aivan jonain kiimaisena teininä. Mutta se pillu oli niin jumalaisen näköinen noin niin kuin livenä, ja sitten tajusin, että sain tehdä sille mitä halusin. Levitin vähän jalkoja sängyn reunalla ja pojan ilmeestä pätellen hän taisi tykätä näkemästän. Kalu kovana Jorma ihaili uhkeaa, kiinteä vartaloa naisen yrittäessä peitellä intiimimpiä paikkojaan käsillän. Ja upea leveä lantio kapean vyötärön alla, kyllä kelpaisi ottaa tukeva ote ja Olihan Jorma jo itse lähellä viittäkymppiä, mutta kummasti hänellä alkoi veri kiertä, kun katseli tuota upeaa ja pidättyväistä naista pyllistelemässä shortseissaan pihamaalla.

naapurin pillu seksifantasia tarinat

kuulemma pillerit. Siellä vasta kuuma on, Jorma vihjaisi rouvalle. Hänellä sattui ihan varmasti Miten minä voin olla sellainen aasi! Ettei se olisi ollut tarpeeksi paha, että lipsahdin sänkyyn naapurin teini-ikäisen pojan kanssa ja tykkäsin siitä enemmän kuin mistän, vein sitten hänen poikuutensakin! Kädet nousivat taas rinnoilleni ja kun siihen lisättiin vielä huulet, niin aloin olla minäkin lähellä rajaa Vähitellen hivuttauduin sänkyä kohti tarkoituksena pästä housuista pois. Nainen hätkähti vähän, ja minä säikähdin, että häneen sattui, mutta sitten pätin, että kyllä rouva nyt saisi sitä, mitä tilasi! Rouva voihki, kun putkimiehen lantio iskeytyi hänen pakaroitaan vasten aina vain voimakkaammin saaden pyöreät kummut tärähtämän kiihottavasti. Noinkin nuori mies ja heti löysi oikean paikan. Näkymät oli aika mahtavat kontallaan naisen jalkovälissä! Aurinko ei enä paistanut kuumasti, kuten se oli koko kesän tehnyt, vaan paiste oli melkein pelkkä valoa, joka siivilöityi punaisten ja keltaisten lehtien välistä maahan.


Nainen oli niin poissa tolaltaan, ettei huomannut, kuinka hame oli jo lantiolla, ennen kuin Jorman kädet hyväilivät pyöreitä, uhkeita pakaroita. Minulla olisi ollut niitä koulupöydän laatikossa. Autahan vähän, niin pästän alkuun, Jorma kannusti naista. Älkähän Kyllä nyt pitäisi jo riittä, nainen kainosteli. Kun siitä sitten selvisin, pätin antaa pojallekin jotain muistettavaa ja kysyin, että haluaisiko hän takaapäin. Sivelin niskaa ja lyhyttä siilitukkaa siellä. Poika tuli taakse ja ohjasi kullinsa vakooni. Sitten hienovaraisesti ohjailin emännän sängylle ja mietin, miten saisin häneltä housut pois. Kaluni alkoi heräillä uudelleen ja painoin sillä kevyesti takaapäin housun takamukseen. Sitten emäntä jotenkin pyöritti varmaan kielellä terskan pästä, samalla kun veteli kädellä edestaas. Sitähän minä tietenkin, aloitti rouva ja punastui sitten hiusrajaa myöten tajutessaan, mitä mies tarkoitti. Voi luoja, että sen sanominen jännitti! Pitkän, sexi novellit maksullista seksiä paksun ja suonikkaan varren pässä kiilteli hänen omasta liukasteistaan kostea, kananmunan kokoinen jykevä terska. Tunsin kuinka orgasmi vyöryi jälleen ylitseni, ja samalla poika junttasi kullinsa pohjaan saaden myös. Pari kunnon vetoa terskan yli ja spermat puskivat huokauksen alaston suomi erotiikka novelli säestäminä nyrkkiin.
T suomalainen amatöripornovideo alastonsuomi.